четвер, 20 жовтня 2016 р.

Презентація книги Костянтина Бобрищева

Світлини про війну і мир, героїзм, патріотизм та всеперемагаючу любов. Саме так охрестив свою нову книгу «Війна і мир» полтавський письменник та журналіст Костянтин Бобрищев.
Костянтин Бобрищев – член Міжнародної Асоціїї письменників і публіцистів, Національної спілки журналістів України. Художньою фотографією він займається із 1970 року. За цей час встиг взяти участь у сотні міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Він володар престижних світових нагород фотосалонів та конкурсів, які проводилися під патронатом Міжнародної федерації фотомистецтва при ЮНЕСКО.
Фотохудожник та журналіст з Кобеляк Костянтин Бобрищев останні 2 роки  провів на Сході України. Бачив не одну смерть, тому вважає,- людей, які не повернулися з зони АТО необхідно пам»ятати. Світлини, які знімав під обстрілами зібрав в фотопоему «Війна і мир» і виніс на розсуд полтавців. Переглядаючи їх можна побачити героїзм,  материнське горе та всеперемагаючу любов дітей, дружин та рідних, які чекають своїх героїв зі Сходу. В книзі немає кольорових фото, бо тільки чорно-біла гама,-вважає Костянтин Бобрищев, може передати біль нашого народу.
Можливо, через багато років, роздивляючись чорно-білі фото, хтось упізнає себе або своїх близьких, яким було послано тяжке випробування. Поза сумнівом, поява цієї фотопоеми — знакова подія у житті країни. Тож не дивно, що днями Національна спілка фотохудожників України повідомила про те, що «Фотопоему «Війна і мир» Костянтина Бобрищева відзначено золотою медаллю першої міжнародної культурно-мистецької акції «Українська фотокнига-2016».
З великим захопленням учні Малокобелячківської школи переглянули віртуальну презентацію цієї книги. 

ФОТО З КНИГИ






Немає коментарів:

Дописати коментар