середу, 8 квітня 2020 р.

ОНЛАЙН БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ВАС


Шановні любителі книг!
У час карантину в Україні ви не зможете завітати у бібліотеку за улюбленою книгою. У цій ситуації вам на допомогу  прийде Booksonline.com.uа.
Booksonline.com.ua - безкоштовна електронна онлайн бібліотека. Тут представлені книги різних жанрів і тематик. Тут Ви можете абсолютно безкоштовно та без реєстрації читати онлайн як класичні,так і сучасні тексти. Електронна бібліотека дає можливість без всякої реєстрації читати романи або вірші дітям. Тим більше що Ви з легкістю зможете знайти літературу, яка Вас цікавить, по найменуванню книги , імені та прізвища автора або просто за ключовим словом. Завдяки цьому зручному сервісу Вам не доведеться купувати дуже дорогі в наш час друковані варіанти книг. Вам буде достатньо просто зайти на  сайт booksonline.com.ua , і електронна бібліотека безкоштовно надасть можливість вибрати потрібний для прочитання текст.
Крім того Ви можете відзначити читану Вами книгу, і в майбутньому Ви відразу потрапите на ту сторінку, де були востаннє. Ви можете вибрати зручний для Вашого зору розмір і шрифт тексту, налаштувати колір фону сторінки для читання онлайн на Вашому смартфоні, планшеті або просто на комп'ютері.
До того ж Вам більше не доведеться закачувати літературу . Буде досить вибрати цікаву книгу і відразу почати читати , тим більше що зовсім скоро до Ваших послуг буде відкритий перелік більш ніж з 120 тисяч онлайн книг .





Немає коментарів:

Дописати коментар