суботу, 16 грудня 2017 р.

Як обрати дітям подарунок на День Святого Миколая


День Святого Миколая християни відзначають  19 грудня. І особливу радість він приносить дітям, бо Святий Миколай вважається їхнім покровителем. Що подарувати дитині на це свято?
Згідно з традиціями, цього дня в європейських країнах на дітвору чекають подарунки. Але це не щось грандіозне і велике, а приємні дрібниці, солодощі та веселе свято.
Вважається, що тільки слухняні і хороші дітки отримають подарунки від Миколая, а ті, хто погано поводився – отримають у подарунок різки та розчарування. Але це буде точно не ваша дитина, чи не так?
Що ж подарувати дитині на День Святого Миколая?
Солодощі . Яка дитина не любить солодке? Мабуть, такого малюка знайти просто нереально. Мами намагаються не зловживати цукерками в щоденному житті, то чому ж не послабити строгі правила у святковий день. Тим паче, що навіть серед солодощів можна завжди знайти ті, що не тільки не нашкодять дитині, а навіть будуть корисні!
Навіть якщо мама купує готові солодощі дитині, варто уникати яскравих цукерок, у них дуже багато барвників, також важливо читати інформацію на упаковці. Склад цукерок розповість сам за себе. Якщо там надто багато добавок і емульгаторів, відмовтеся від таких солодощів.
При виборі шоколаду бажано купувати той, що розроблений спеціально для дітей. У ньому буде багато молока і мало самого шоколаду, який може збудливо діяти на нервову систему дитини.
Те саме стосується і напоїв. Не треба купувати солодку газовану воду або розчинний яскравий напій, краще вибрати смачний фреш і натуральне морозиво!
Емоції в подарунок. Що найважливіше в подарунку? Задоволення від нього! Це може бути не просто довгоочікувана річ, але й подія. Наприклад, похід у кінотеатр на довгоочікуваний мультфільм, дитяче свято з друзями в затишному кафе, похід на циркову виставу або в зоопарк! Батьки завжди знають напевно, чого б хотілося дитині найбільше в цей час. Тож варто просто «підслухати» її бажання і подарувати їх на День Святого Миколая!
Джерело: http://pedpresa.ua/


Немає коментарів:

Дописати коментар